Om bloggen

På den här bloggen  kommer jag att skriva om allt som inte riktigt passar på mitt företags hemsida – d v s sånt som rör träningen av mina egna hundar, min gård, mina egna tankar och min egen utveckling.

Jag kommer skriva om min kamp mot min prestationsångest och om mina tankar kring det. Det kommer handla om vår träning, om våra tävlingar och om vår vardag. Det kommer bli långa inlägg, korta inlägg, inlägg med bara text, inlägg med bara bilder och kanske en och annan film. Jag försöker använda mig av kategorier och etiketter så mycket som möjligt, så du som läsare lätt ska kunna hitta det du vill läsa om.

Vill du hellre eller kanske också följa min kennel där jag skriver om kullar, valpar, avel och allt som hör till så gör du det här:
http://flickerinflames.com/category/kennelnyheter/

Eller så är du kanske ute efter mer ordentliga artiklar om olika ämnen relaterade till inlärningspsykologi, lydnad eller apportering? Eller kanske vill du ha koll på vilka aktiviteter och kurser jag ordnar?
Då hittar du det här:
http://flickerinflames.com/category/hundskolenyheter/

Alla som vill är välkomna att följa oss var ni vill :)!