Anledningen till att man vill ha privatträning kan vara många. Det kan vara att man vill ha hjälp med specifika problem i vardagen eller i träningen. Man kanske vill ha hjälp att uppnå vissa mål eller så kanske man vill ha hjälp att komma igång med aktiveringen. Det är ett populärt alternativ, då det innebär helt egen tid för dig och din hund tillsammans med mig - tid som du själv styr.

Jag har bl a blivit anlitad för privatträning för att:

- klara lydnadsprov för försvarsmaktshundar inom hemvärnet

- komma till rätta med skotträdsla hos jakthund

- få hjälp med hund som vaktar ben och leksaker

- träna in en tillförlitlig inkallning

- få en komprimerad valpkurs

- få hjälp med platsliggningen

Detta är bara ett axplock ur de mängder av privatträningar jag haft de senaste åren. Om du är intresserad, så anmäler du dig till privatträning via anmälningsformuläret. Jag kontaktar dig inom en vecka för att prata igenom dina specifika önskemål.

 

Kostnad:

Per påbörjad timme 400 kronor + ev. milersättning

Paket om 4 timmar 1400 kronor + ev. milersättning

 

Milersättning tillkommer om avståndet till vald träningsplats överstiger 15 km från Killeberg (Osby kommun).

 

 

 

 

Privatträning

 

Så här går en privatträning till:

 

  1. Du väljer vad du vill träna på, d v s du styr själv hur du vill utnyttja tiden. Vill du träna aktivt hela tiden så gör vi det och vill du hellre prata hela timmen, så är det precis lika okej. Det är din tid, så du styr över den.
  2. Du meddelar mig i förväg om det är något särskilt du vill träna på, så att jag kan förbereda mig och du får ut mesta möjliga av din tid.
  3. Om du bestämmer dig för att köpa 4 timmar i ett paket, så är det du som bestämmer när du vill utnyttja dina tillfällen.
  4. Inför första träningstillfället tar du kontakt med mig för att diskutera upplägget. Efter första tillfället, så skriver du bara ett mejl till info@bevreus.se och anger två-tre tidpunkter som passar dig. Jag återkommer till dig så snart jag kan och bekräftar något av tillfällena eller kommer med alternativa datum.

 

BEVREUS HUNDSKOLA

Stallgatan 2

343 36 Älmhult

 

info@bevreus.se

Copyright © All Rights Reserved