Vill du bli en riktigt vass hundtränare? En sådan där som är bra på att strukturera, planera och analysera? Och som dessutom är duktig på timing och på att observera beteenden? Då är det här kursen för dig!

 

Den här kursen fokuserar nämligen inte på din hund - utan på dig! Under kursens gång kommer du att bli coachad i din egen träning och du kommer att se hur den blir effektivare och effektivare. Du övar dig i att bli tydlig, precis och strukturerad. Och det bästa av allt är att din hund kommer att älska dig för det!

 

Under kursens gång kan du välja vilka moment du vill jobba med, eller så får du olika tricks tilldelade till dig. Men fokus är alltså inte att lära hunden vissa moment, utan att du ska bli en medveten och avancerad hundtränare.

 

Kursen innehåller en del teori och du får en hel del både praktiska och teoretiska hemuppgifter. Du måste räkna med att lägga ned 2-4 timmar varje vecka på hemuppgifterna.

 

Obs!

Kursen kräver att du har ett Facebook-konto och är beredd att filma din egen träning och dela med dig av i den slutna gruppen. Stora delar av kursen bygger på feedback - att både kunna ge och ta konstrutiv sådan och därigenom utveckla sin och andras träningsfärdigheter.

 

 

 

 

Antal timmar

ca 25, fördelat på 10 tillfällen med hemuppgifter mellan gångerna

Antal deltagare

Max 6

Pris

2100

Nästa planerade start

November 2016

Hundtränarkurs

 

BEVREUS HUNDSKOLA

Stallgatan 2

343 36 Älmhult

 

info@bevreus.se

Paws & Feet United

Stallgatan 2

343 36 Älmhult

Copyright © All Rights Reserved